США серйозно ставляться до своєї ролі в припиненні війни на Донбасі. Про це свідчить зустріч Волкера і Суркова, - екс-голова МЗС України

Курт Волкер досить досвідчений американський дипломат. Він не та людина, якого Суркову легко вдасться в чомусь переконати.

Костянтин Грищенко. Фото:Svit24.net

Перед зустріччю спецпредставника Державного департаменту США Курта Волкера і помічника президента РФ Владислава Суркова, яка сьогодні проходить в Мінську, в Києві та інших столицях Європи пройшли консультації щодо врегулювання конфлікту на Донбасі. Про це заявив в коментарі виданню Гордон екс-глава Міністерства закордонних справ України Костянтин Грищенко, передають Патріоти України.

"Зустріч Волкера і Суркова підтверджує, що США серйозно ставляться до своєї ролі в припиненні війни на Донбасі. Зрозуміло, що цій зустрічі передували серйозні консультації в Києві та інших європейських столицях. США був узятий тайм-аут, щоб сформулювати якусь свою позицію. Остаточний вигляд вона матиме після зустрічі з Сурковим, який є одним з ключових гравців у РФ. Саме він висуває певні пропозиції по Україні і сам же відповідає за їх реалізацію", - зазначив Грищенко.

Він акцентував увагу на тому, що Волкер є досвідченим дипломатом.

"Волкер - не та людина, якого Суркову легко вдасться в чомусь переконати. Це досить досвідчений американський дипломат. Він добре знає, про що, з ким і коли потрібно говорити. Проте, Волкер буде уважно слухати позицію Суркова. Він врахує, які моменти є принциповими для Москви. Це важлива зустріч, але якихось конкретних результатів вона не принесе", - підкреслив Грищенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20