"Стала понятна причина истерики в РФ: Украина создала свой аналог крылатой ракеты «Томагавк», - військовий аналітик

Роботи з її створення було розпочато ще в 90-х, вони припинилися через брак фінансування. У зв'язку з військовою агресією гроші на доопрацювання знайшли.​

В України тепер є новітня зброя. Фото: "Фейсбук".

Про створення нової української ракети, аналога відомої американської багатоцільової високоточної дозвукової крилатої ракети "Томагавк", написав політолог Віктор Уколов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Небайдужі користувачі поділилися цією інформацією у спільноті "Патріоти України - єднаймося!", передають Патріоти України.

“Кошмар Москвы становится реальностью – говорят Украина создала аналог американского “Томагавк” – украинскую ракету “Коршун “. Прицельная дальность – 280 км. Но есть возможность увеличения до 2000 км. Использует технологии “Стелс”. Базирование – наземное или на СУ-27. Вес боеголовки 480 кг. Летает на высотах до 50 метров, повторяя изгиб рельефа. Противоракетами ПВО не ловится”, – описав характеристики ракети Віктор Уколов.

Довідка: "Коршун" - це дозвукова крилата ракета, що летить на надмалій висоті в 10-20 метрів, тому непомітна для більшості систем ППО. Роботи з її створення було розпочато ще в 90-х, вони припинилися через брак фінансування. У зв'язку з військовою агресією гроші на доопрацювання знайшли.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...