Стало відомо, чим завантажені ешелони, які мали піти до окупантів

Наразі рух активніший, ніж до війни!

Чим були завантажені ешелони, які курсували між Україною та окупантами? Ось документи з диспетчерської станції Світланове, це кілька кілометрів до окупованої території. Перевозять будівельні матеріали, ліс, сталь, вугілля. Це те, що переміщається згідно з документами. Що насправді є у вагонах — перевірити неможливо. У наших прикордонників немає потрібного обладнання. А на зміну, яка складається з восьми прикордонників, припадає 10-12 ешелонів, по 40-60 вагонів у кожному. Це значить, що один прикордонник за добу має перевірити 70-90 (!) вагонів. На них всіх видали лише один «спецзасіб» — собаку.

За спостереженнями залізничників, рух на станції значно активніший, ніж був до війни. Тому риторичне запитання — чи вигідно тим, хто торгує і хто все це покриває, щоб війна нарешті закінчилась?

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...