Стало відомо про масові позасудові страти людей у Чечні

​Є відомості про 27 убитих, але їх може бути значно більше.

Фото з відкритих джерелВсього на даний момент відомо вже про 27 мовірно вбитих, хоча, за наявними відомостями, мова взагалі може йти про 56 жителів Чечні. Всі ці люди були затримані в різний час. Однак дата смерті у всіх цих людей - одна. Ніч з 25 на 26 січня, - повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На них не склали офіційні протоколи і не пред'явили звинувачення. Замість цього їх помістили в "підвали і підсобні приміщення відділів поліції". Джерело в МВС Чечні передало список жителів республіки, яких затримали в січні. Найбільше людей, згідно зі списком, затримали в населеному пункті Шалі - 28 осіб.

Всі спроби дізнатися щось про долю цих людей натикалися на неймовірний страх наших співрозмовників. Один з них, співробітник міської адміністрації Шалі, панічно відмовився знайомитися з прізвищами встановлених нами шалінців і сказав:" Всі, кого затримали в Шалі в січні, - їх більше немає. Не шукайте ", - повідомляє джерело.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...