"Стара комуняцька хвойда, яка відзначилася публічною підтримкою Януковича у 2004... зараз підтримує зрадницю", - історик про Кравчука

Перший президент України вважає лідерку "Батьківщини" найдосвідченішим представником виконавчої влади, що має найкращі президентські перспективи.

Леонід Кравчук вирішив підтримати Юлію Тимошенко. Фото:скрін відео

"Хороша реклама для Порошенка." Про це пише у своєму Facebook Олександр Палій, коментуючи заяву першого президента України Леоніда Кравчука, яку той сьогодні зробив на прес-конференції у Львові, передають Патріоти України.

"Стара комуняцька хвойда, - продовжує Палій, - яка відзначилася публічною підтримкою Януковича у 2004, участю в двох медведчуківських проектах СДПУ(0) у 1998 і 2002, а також у медведчуківському "Не так" у 2006, яка віддала за понюшку дулі українську ядерну зброю й Чорноморський флот та пустила по світах мільйони українців з кравчучками, зараз підтримує зрадницю." - написав він.

До Вашої уваги основні тези заяви Леоніда Кравчука:

"Я думаю, якби жінка була Презентом в той важкий час, Україна не мала б сьогодні війни. Я в цьому переконаний. І думаю, коли стане президентом жінка, для неї мир і спокій для України стануть визначальним", – заявив Леонід Кравчук.

Відповідаючи на питання щодо підтримки кандидатів у президенти, Леонід Кравчук відверто зізнався, що симпатизує Юлії Тимошенко. Він вважає її найдосвідченішим представником виконавчої влади, що має найкращі президентські перспективи.

"Я вірю, що найбільше шансів сьогодні у Юлії Володимирівни, ви читаєте рейтинги, підтримку", – сказав політик.

Леонід Кравчук вкотре наголосив, що підтримує запропонований лідером "Батьківщини" Новий курс і Нову Конституцію. Йому імпонує головна ідея Юлії Тимошенко, що червоною ниткою проходить крізь усі її концепти: опора на народ.

"Вона запропонувала, аби громадські структури, громадські інститути, контролювали і стояли на перешкоді тих, хто захоче відійти від курсу. Навіть саму Юлію Тимошенко. Контролювати і не допустити. Мене тішить, що це можна зробити," – наголосив Леонід Кравчук.

А от із Петром Порошенком знайти спільну мову першому президенту не вдалося. Чинний гарант жодного разу за чотири роки не запросив свого попередника на розмову тет-а-тет, зізнався екс-глава держави.

"Спочатку я критично на це реагував. А тепер тішуся, бо я абсолютно не причетний до того, що зараз коїться в державі", – заявив Кравчук.

Перший президент додав, що вірить у розум, силу та відповідальність українського народу, який усвідомлює, що без зміни влади держава не зможе рухатися вперед.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...