Стереотипи геть! Український дизайнер влаштував показ у незвичному місці (фото)

​Вітчизняний дизайнер Жан Гріцфельдт вирішив зробити показ своєї нової колекції незабутнім і вибрав для його проведення аеропорт "Бориспіль".

Як передає Viva, з цього тижня стартує Ukrainian Fashion Week SS18, і в його рамках Гріцфельдт 5 вересня презентує колекцію весна-літо 2018, інформують Патріоти України. Вона носить назву Eupraine. За словами автора, аеропорт для показу він вибрав невипадково.

"Люди продовжують плекати мрію про куточок тихого щастя, і заради цієї мрії готові перетинати океани і континенти, а іноді навіть ризикувати життям. Літак - це фізична телепортація туди, де можна сховатися від рутини щоденних турбот, насититися далеким і незвіданим. Літак - як символ подорожі до мрії, який об'єднує на своєму борту людей, різних за походженням, національністю, стилю життя і переконанням", - пояснив він.

У своїй колекції дизайнер представить експериментальну подачу базового гардероба сучасного мандрівника. Він обіцяє, що моделями будуть люди, яких ми звикли бачити на борту літака звичайного рейсу.

За інформацією видання, Еupraine представлена в нехарактерною манері для Jean Gritsfeldt, але при цьому в колекції збережені відмінні риси бренду, такі як трикотаж з набивним малюнком і деконструктивним кроєм, аплікативна вишивка на натуральних тканинах і еко-замші.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...