Страх окупанта: Терористи заявляють про "польських снайперів" і вірять, що на фронт прибули "інструктори з США", - Тимчук

Метою поширення подібної інформації є інформаційне прикриття активності снайперської групи терористів у районі Мар'їнки, пояснив нардеп.

Снайпер у зоні АТО. Ілюстрація:nbnews.com.ua

Бойовики розповідають, що до складу сил антитерористичної операції (АТО) прийшло дві групи "польських найманців-снайперів" загальною кількістю 32 особи, вони нібито повинні навчати українських військових і провести показову антиснайперську операцію проти підрозділів сепаратистів. Про це написав на своїй сторінці в Facebook нардеп Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України.

"Очевидно, метою поширення подібної інформації є інформаційне прикриття активності снайперської групи терористів в районі Мар'їнки. Дана група складається з місцевих бойовиків і жителів Криму, які пройшли тривалу спеціалізовану підготовку під керівництвом російських фахівців. У групі є кілька примірників ексклюзивної снайперської зброї", - написав Тимчук.

За його інформацією, бойовики вірять, що на фронт в район Авдіївки і Горлівки прибули американські інструктори, про це свідчать дані їх листування. Метою візиту американців вони вважають "настройку доставки в Україну зі США станцій контрбатарейної боротьби і радіотехнічної розвідки".

"Характер листування вказує на те, що командування терористів в реальності вірить у прибуття на фронт фахівців зі США. Зокрема, бойовикам на передовій дається вказівка" звернути увагу на характер артилерійського обстрілу ", і "при появі фактів різкої і незвичайної зміни режиму ведення вогню українськими військами "негайно доповідати вищому керівництву", - повідомив Тимчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно