Страшная, пока ее не увидят. Понты на колесах: Ветеран АТО оцінив "нову зброю" бойовиків

Винахід бойовиків - самохідна артилерійська установка - стане ідеальною мішенню для українських танків і БМП.

Ілюстрація:http://obozrevatel.com/

Через свою високу посадку нова самохідна артилерійська установка бойовиків "ДНР" стане ідеальною мішенню для українських танків. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив ветеран АТО Іван Начовний, командир взводу танкової роти, яка обороняла Піски, передають Патріоти України.

"Это так...Понты на колесах. Страшная, пока ее не увидят, а засекут ее быстро, потому что высота у нее не слабая. Ну и самое главное, что любое попадание миной выводит эту чудомашину из строя в связи с пробитием колес КамАЗа.

К тому же из-за высокой посадки и мягкой подвески КамАЗа, она при стрельбе должна изрядно подпрыгивать и сбивать прицел. Плюс нужно учитывать проходимость. Вряд ли она "вывезет" по грязи и болоту, как гуслянка", - сказав ветеран.

На думку Начовного, цей винахід бойовиків стане ідеальною мішенню для танків і БМП.

"Думаю, что это единичная попытка использовать барахло, которое осталось. Но использовать ее можно только на открытой не пересеченной местности. Максимум – стрелять из-за бугра. Для пользования в "зеленке" или грязи она не подойдет. А с ходу стрелять будет вообще весело. Ее ведь будет качать из стороны в сторону", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...