Струс, який вражає Росію: Політолог пояснила, у чому унікальність протестів, які відбулися 26 березня в РФ

Акції протесту, які відбулися в російських містах наприкінці березня, стали несподіванкою не тільки для Кремля.

Протести в РФ. Ілюстрація:Replyua.net

Протести проти корупції, які пройшли в десятках міст РФ 26 березня, стали несподіванкою не тільки для Кремля, але і для експертів і соціологів, які вважали, що російське суспільство, особливо в провінції, спить. Таку думку в інтерв'ю Апострофу висловила російський політолог Лілія Шевцова, передають Патріоти України.

"Зараз дуже багато трактувань, кожен тренується всередині угруповання пікейних жилетів, хто розумніший. І, очевидно, остаточне слово з приводу інтерпретації цих подій ще не сказано: все залежить від того, якими будуть його наслідки", - каже вона.

За словами експерта, вона сама була захоплена зненацька, коли побачила, що відбувається на вулицях Москви 26 березня. "Так, було "непороте покоління" на Пушкінській, але по всій Тверській вулиці ходила ціла палітра поколінь: моє покоління, молодше. На вулиці домінували 40-річні і 50-річні. Так, була молодь, були тінейджери, але їх було двадцять відсотків", - зазначає Шевцова.

При цьому вона вказує, що важливим чинником стали протести далекобійників у Махачкалі та Дагестані. Особливо в Дагестані, де 99,9% голосів віддавали Путіну.

"Протест далекобійників, який триває і проти якого зараз у повному озброєнні виведені війська російської гвардії, — ось це найпотужніший струс, який вражає Росію", - вважає політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20