Сценарій наступної "бондіани" буде написаний за реальними подіями з Насіровим, - журналіст

Кореспондент НВ Іван Яковина запропонував взяти за основу сценарія наступного фільму про Джеймса Бонда історію з Насіровим.

Насіров може стати наступним Бондом. Фото ru.tsn.uaМогло б вийти доволі вражаюче. Про це пишуть Патріоти України із посиланням на Соцпортал.

-Цікавого міжнародного виміру набула історія з екс-головою ДФС Романом Насіровим. Під час суду активісти повідомили, що крім українського у цього чудового джентльмена є ще угорське і британське громадянства. У зв'язку з цим можу запропонувати сценарій наступного фільму про Джеймса Бонда. Долаючи непрохідні дороги, дикі затори і тисняву в громадському транспорті, легендарний агент прокрадається до Солом'янського суду. Там у залізній клітці лежить, вкритий картатою рогожкою, підданий Її Величності, що втратив від тортур здатність сприймати реальність. Спритно воравшись з охороною під керівництвом злого боса Ель-Мустафи, Бонд рятує заручника, стрибає в маршрутку, платить десять гривень (за себе і за звільненого бранця), і їде на ній у Лондон. Мені здається, вийде непогано, - вважає журналіст.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія припинила використовувати Кримський міст для забезпечення військ, - ЗМІ

понеділок, 6 травень 2024, 21:43

Росія почала використовувати сухопутні маршрути в окупованому Криму для забезпечення своїх військ в Україні після неодноразових українських атак на Керченський міст. Про це повідомляють аналітики The Independent і Molfar, передають Патріоти України. Ан...

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...