Суд над Насіровим зробив вимушену перерву через дзвінок про "замінування"

В суд, де обирається запобіжний захід Насірову, зателефонували і повідомили про "мінування" приміщення. Перевірка будівлі займе близько години.

Суд над Насіровим зірвали "мінуванням". Фото news.liga.netСуд над відстороненим главою ДФС Романом Насірова зірвали: подзвонили і повідомили про "замінування" будівлі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на LIGA.net.

У Солом'янський суд, де має відбутися засідання у справі голови ДФС Романа Насірова, прибули вибухотехніки.

Представник ГСЧС закликав журналістів залишити будівлю суду.

Раніше, за даними Національної поліції, невідомий зателефонував на лінію 102 і повідомив про "замінування" будівлі суду.

Співробітник вибухотехнічної служби оголосив журналістам, що перевірка всіх приміщень суду займе не менше години.

Раніше відстороненого від обов'язків глави ДФС Романа Насірова привезли з Інституту кардіології імені Стражеско до Солом'янського районного суду Києва для обрання запобіжного заходу.

Сьогодні, 4 березня, Насірова вивезли зі столичної лікарні Феофанія в супроводі співробітників НАБУ і доставили в Інститут кардіології імені Стражеско.

У Національному антикорупційному бюро повідомили, що Насірова перевезли до іншої медичної установи, щоб встановити об'єктивний стан його здоров'я.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...