"Суддівська Коза Ностра України": Журналіст показав київський маєток судді з Донецька (фото)

Судова система в Україні - це окремий світ, у якому діють свої закони, і реформуватися та змінюватися ця система не збирається.

Дмитро Сокуренко. Фото: Facebook

Переведений з Донецька суддя апеляційного суду Києва Дмитро Сокуренко є власником шикарного будинку на Печерську, а також роз'їжджає по Києву на двох дорогих автомобілях. Про це на своїй сторінці в Facebook розповів український журналіст Дмитро Гнап, інформують Патріоти України.

"Подивіться на фото. Це суддя апеляційного суду Києва Дмитро Сокуренко. Переведений з Донецька. Саме цей суддя недавно зняв арешт з рахунків дружини скандального судді Ємельянова в Ліхтенштейні. Там лежить 13 мільйонів швейцарських франків. І Україна мала всі шанси їх повернути. Тепер шанси мінімальні.

А на другому фото будинок судді Сокуренка на Печерську. Це поблизу пам'ятника Батьківщині-матері.

А ось машини судді Сокуренко - Chevrolet Starcraft і ToyotaPrado ", - розповідає Дмитро Гнап.

Журналіст переконаний, що скаржитися на суддю Сокуренка фактично марно, оскільки його дружина - Світлана Шокун - очолює Службу інспекторів Вищої кваліфікаційної комісії суддів.

"Ви дивилися чергову серію фільму "Суддівська Коза Ностра України". СБУ, ГПУ і НАБУ дивиться це кіно регулярно. Просто подивіться", - підсумовує Дмитро Гнап.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...