Сумна правда: Українських заручників в ОРДЛО побільшало

Про це повідомляє перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко.

"Патріоти України" звернули увагу на її допис у Facebook, де йдеться, що останніми днями наших в`язнів у застінках ОРДЛО побільшало до 126 осіб.

" Кількість незаконно утримуваних зросла за рахунок цивільних. Тих, кого ОРДЛО вимагає передати заради звільнення- більше 600 осіб. 30 з них не мають жодного відношення до АТО, 60 проходять за надважкими злочинами і не підлягають амністіі- і це найболючіші питання дискусіі. А серед 500 інших, що іх запитує ОРДЛО, кілька сотень не бажають переміщатися на окуповані територіі", - зазначає Ірина Геращенко.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...