"Святое послушание": Експеримент з тушканчиками відкрив секрет "терпіння" росіян

Щоб гризуни були спокійними, їм треба не давати їжу та помістити у холод, - так само і з росіянами, пише Антон Красовський

Фото: uainfo

Нас часто запитують, у чому секрет терпіння російської людини. Питали, - відповідаємо. "У Московському зоопарку розробили спеціальну систему занурення тушканчиків в зимову сплячку, повідомляє «Інтерфакс». Так пише Антон Красовський, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", продовжуючи:

"Для погружения грызунов в спячку их морят голодом в темном холодильнике до тех пор, пока они полностью не лишатся надежды.

«Знаете ли вы, как спят тушканчики у нас в зоопарке? В самом обычном холодильнике! Чтобы они уснули, их нужно поместить в экстремальные условия. Поэтому их запирают в темноте, в тишине, при температуре три-четыре градуса тепла, тогда они отчаиваются и впадают в анабиоз. Спать им нужно для здоровья, да и период размножения у них происходит только после спячки», - рассказали в пресс-службе зоопарка.

Сотрудники зоопарка подчеркнули, что если оставить грызунам в холодильнике еду или материал для строительства гнезда, то они не уснут и будут надеяться на лучшее".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Весна, труд и Петербург": У Росії з першотравневих плакатів прибрали слово "мир" (фото)

середа, 1 травень 2024, 12:28

З нагоди Дня праці 1 травня, який у РФ відзначають відповідно до канонів радянських традицій, у деяких великих містах прибрали слово «мир» з пропагандистського гасла часів СРСР «Мир! Труд! Май!», зазначають Патріоти України. Зокрема в Санкт-Петербурзі ...

Російські окупанти захопили ще два населені пункти Донеччини поблизу Очеретиного і просуваються на півдні, - DeepState (карта)

середа, 1 травень 2024, 9:23

За даними OSINT-аналітиків, росіяни просунулися в районі села Урожайне. Водночас Силам оборони вдалося відновити втрачені позиції в районі Ямполівки. . Збройні сили Російської Федерації захопили населені пункти Керамік і Новокалинове Покровського райо...