Світла в Криму нема і не буде: Спецчастини МВС залишили Чаплинку активістам. Слава Україні! - Ківа

А тим часом у Криму сподіваються, що за 29 діб проблему постачання електрики з України вирішити вдасться - саме такий запас міцності має аварійна система обмеженого електропостачання окупантів.

Ілля Ківа. Фото: Facebook

Начальник департаменту по боротьбі з наркозлочинністю Ілля Ківа вирішив пояснити, що ж відбувалося напередодні на кордоні з Кримом і як відбувався конфлікт з активістами. Про це він написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

По поводу вопроса, кто меня туда послал. Я сам попросил туда меня направить так как считал и считаю, что знаю этих людей и многие там знают меня, кто по блокаде Крыма, кто воевал под моим командованием и я смогу решить эту проблему лучше, чем кто другой из моего ведомства.

Понимая, что если поедет туда кто-то другой с одесским спецназом, проблем было бы гораздо больше и они были куда сложнее.

По факту из гражданских никто не пострадал, кроме девушки журналиста, хотя я считаю эту ситуацию надуманной в качестве придания этой ситуации большего внимания со стороны общественности.

Части МВД на данный момент находятся в местах своего постоянного дислоцирования, блокада продолжается! Света в Крыму нет! Слава Украине! Пойду я спать! А вам доброе утро, страна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...