Світло чи тепло? Кримчан поставили перед непростим вибором

Забезпечити усім окупований півостров не можуть.

Ілюстрація: ЖЖ

Дело в том, что 28 ноября в Севастополе запустили высоко духовные котельные, которые рубанули поставку электроэнергии из-за перегрузки. Сегодня, 30 ноября, отопление было решено отключить, дабы электроэнергия подавалась по графику.

В ПАЛ "Севастопольэнерго" признают, что одновременно отапливать дома и поставлять в них свет технической возможности на данный момент нет, а потому либо то, либо другое.

Собственно, возникает вопрос, что выберут радостные возвращением в родную гавань жители славного города героя, сыр... кхм-кхм, то есть свет и как следствие возможность лицезреть на голубых экранах Владимира Владимировича, но в условиях пониженных температур, или же тепло? Выбор не прост, ох как не прост!

Александр Коваленко

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...

Вхід Господній в Єрусалим (Вербна неділя): Історія свята. Традиції та головні заборони дня

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...