"Кошелек или отдых": Путін введе додаткові грошові збори для туристів у Криму

У чотирьох регіонах РФ введуть додатковий курортний збір для відпочіваючих

Президент РФ введе курортні додаткові збори. Фото: quibbll.com

Путін підтримав ідею ввести додатковий збір з туристів у Криму "непомітно для відпочіваючих". Про це він заявив у ході засідання президіума Держради РФ, передають Патріоти України з посиланням на "Інтерфакс".

Президент Росії хоче ввести курортні збори у російських регіонах, де є санаторно-курортні комплекси. Губернатори Алтайського та Краснодарського краю підтримали ідею.

"Если это делать, то очень аккуратно, не задирая платежи, незаметно для отдыхающих", - зауважив Путін.

Зібрані кошти мають піти на розвиток туристичної інфраструктури. Розмір збору запропонував Антон Сілуанов, голова Мінфіну РФ, - за його думкою, сума може скласти 50-100 рублів.

"И эти деньги строго должны идти на развитие курортов, на благо отдыхающих. Мы знаем, что в Совете Федерации эту идею поддерживают", - сказав Сілуанов.

Лев Кузнєцов, міністр по справах Північного Кавказу, підкреслив, що даний проект буде реалізовано у Алтайському, Краснодарському краю, у Криму та в Кавказьких Мінеральних Водах (Ставропілля).

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...