"Свіжина на передову": Український фермер вирізав стадо баранів, щоб передати нашім бійцям м'ясо

Чоловік вирішив вирізати ціле господарство, яке вирощував близько двох років, щоб забезпечити солдатів на передовій.

Фермер из города Бар Винницкой области два года выращивал стадо баранов, чтобы потом передать свежие тушки в зону АТО для поддержки украинских солдат.

Фермер Олег Шкурат, проживающий в городе Бар, передал на передовую 210 тушек баранов. Мужчина решил вырезать целое хозяйство, которое выращивал около двух лет, чтобы обеспечить солдат на передовой экологически чистым нежирным мясом.

Все 210 тушек завезти за один раз невозможно, поэтому волонтеры везут их по 20 штук в разные места на передовой, чтобы накормить вкусным деликатесом как можно большее количество солдат. Забивать и разбирать баранов помогают сельские жители. Первые тушки завезли в реабилитационные центры и госпитали.

«Мы уже ездили в реабилитационные центры, госпитали и на линию фронта от Покровского в Северодонецк. Во время последней поездки были на Светлодарской дуге, где воюет грузинский легион (кстати, они очень любят, когда мы привозим им национальные приправы). Также побывали в Марьинке и Красногоровке», - говорит Валентин Белинский.

Для полного завершения акции, которую волонтеры назвали «Свежина на передовую», критически не хватает горючего, в особенности дизельного. Участники акции призывают тех, у кого есть такая возможность, помочь с топливом, чтобы деликатесное мясо из Бара как можно скорее попала к украинским военным.

Нагадаю, що це не перша акція мешканців міста Бар.

Підготовлено за матеріалами Vlasno.info.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...