"Сидять в д*пі і мовчать в дірочку, зображаючи із себе важливих перців на переговорах у Мінську": Арестович пояснив, чому наступ на Донбасі неможливий

Бойовики не можуть фізично, навіть під наркотиками і горілкою, вони все одно не можуть нас перемогти. Тому ні про який наступ не може бути й мови, впевнений аналітик.

Ілюстрація:www.unn.com.ua

Поставки з Росії на Донбас озброєння, військової техніки і боєприпасів носять плановий характер. Сьогодні російсько-терористичні війська не в змозі "навіть під наркотиками і горілкою" піти в наступ. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив військовий аналітик Олексій Арестович, інформують Патріоти України.

"Це планова, типова заміна, яка відбувається два-три рази на місяць, тому що рухається величезне військо, стріляють на полігонах, а отжеь, треба постачати паливо, постачати боєприпаси і все інше. Все це йде з Росії", - сказав він.

Арестович підкреслив: "Ніякого посилення немає. Немає умов для великого наступу, немає умов навіть для приватних наступів, нічого там немає. Вони сидять в дупі і не знають, що з цим робити. Нас зараз там більше, ніж їх, а щоб наступати, треба співвідношення 3:1. Вони не можуть фізично, навіть під наркотиками і горілкою, вони все одно не можуть нас перемогти. Тому ні про який наступ не може бути й мови".

Тому "вони сидять і мовчать в дірочку, зображаючи із себе важливих перців на переговорах в Мінську", - зауважив аналітик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело