Сидить на "троні", мов на голках, і спить, певно, поганенько: У Путіна є одна величезна невирішена проблема – Невзоров

Публіцист наголосив, що росіяни легко приймають будь-яку ідею і так само легко відмовляються від неї, тому Путін розуміє, що вірних немає - зрадять усі.

Володимир Путін. Ілюстрація:https://focus.ua/Ейфорія з приводу "Кримнаш" у громадян Росії, безумовно, пройде, але тисячолітнє виховання росіян "чоботом і батогом" стало причиною того, що сьогодні ніхто не зможе сказати, що вони думають насправді. Таку думку Обозревателю висловив російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання, коли у росіян вивітриться ейфорія від "Кримнаш", він зауважив: "Важко сказати, неможливо. Ніхто точну дату не назве. А те, що це станеться - це абсолютно безумовно, хоча сьогодні, звичайно, народ там потирає руки і , можливо, захоплюється ситуацією з Кримом - а я вважаю її абсолютно неправильною".

Також публіцист додав: "Росіяни, взагалі-то, чудові люди, але вони - феєричні лицеміри. В силу того, що протягом тисяч років їх виховували чоботом і батогом. Тому те, що вони думають насправді, нікому не зрозуміло".

Невзоров також звернув увагу на разючу здатність росіян легко приймати будь-яку ідею і так само легко відмовлятися від неї. Для підтвердження своїх слів він нагадав про те, як в 1991 році росіяни в основній своїй масі підтримували збереження Союзу, але "протягом 2-3 годин змінювали свою точку зору на прямо протилежну".

А також про те, як в 1918 році після "ридань і запевнень у вірності російському царю" Микола II був розстріляний в одному з підвалів Єкатеринбурга - також при повній підтримці населення.

"Це величезна проблема Путіна, тому що він розуміє, що вірних немає. Зрадять всі", - заявив Невзоров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...