"Ты меня затра#ал со своим Крымом, понял?", - Російський поет розповів про кумедний випадок у Москві під час святкування анексії Криму

Анексія українського півострова вже не приносить росіянам такої ейфорії, як це було два роки тому.

Святкування в Москві другої річниці анексії Криму. Ілюстрація:tsn.ua

Російський поет Лев Рубінштейн розповів про кумедний момент, який стався в Москві на мітингу "кримнашистів", що пройшов 18 березня в зв'язку з другою річницею анексії Росією українського Криму. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Час, - ну хорошо, два, - тому назад мимо меня прошла девушка, которая была не слишком трезва и которая на всю улицу орала в телефон: "Ты меня затрахал со своим Крымом, понял? Мне по**й твой Крым, понял? Мне хочется сегодня нормально побухать и потрахаться, понял?"

Не знаю, что там понял или не понял адресат этого пылкого послания. Но я понял лишь то, что знал всегда. А именно то, что сила жизни и сила любви - в каких бы, пусть даже и самых курьезных, формах эта сила ни проявлялась, - все равно победит силу ненависти и смерти", - написав поет.

"Даже в том случае, если ненависть и смерть кому-то нравится называть "геополитикой", "патриотизмом" или прочими, не менее бессмысленными именами", - додав Рубінштейн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...