Таємна вечеря товстосумів: Що мали б сказати олігархи, якби справді займали патріотичну громадську позицію

Політолог нагадав бізнесменам, що тільки прозорі відносини з політиками, чесне відношення до податків та інвестиції у вітчизняну економіку допоможуть врятувати майбутнє нашої країни.
Віктор Пінчук, Сергій Тарута та Рінат Ахметов. Фото: ukrreal.info.

"Поки група бізнесменів-олігархів, зібраних Тарутою, нещадно критикує владу за "зубожіння населення", "нескінченний конфлікт на Донбасі" й обіцяє на цьому тижні доопрацювати якусь заяву про порятунок країни", - написав політолог Сергій Таран на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Вважаю, що наш громадянський обов'язок допомогти їм з тезами до цієї заяви. Отож:

"1) Ми, представники великого бізнесу, УСВІДОМЛЮЄМО свою частину відповідальності за створення порочних відносин між бізнесом та політиками, які створювалися за всіх попередніх влад і завдяки яким були накопичені наші статки, але не сформувалася конкурентна українська економіка... Ми більше так не будемо! Бізнес-інтереси не можна ставити вище інтересів країни!

2) Ми віднині платитимемо всі податки, НЕ БУДЕМО ВИВОДИТИ гроші за кордон та інвестуватимемо у вітчизняну економіку. Тільки так ми доведемо, що щиро вірим у майбутнє нашої країни!

3) Ми готові до ПРОЗОРИХ ВІДНОСИН з політиками, готові з олігархів перетворитися на звичайних представників великого бізнесу, які працюватимуть в умовах чесної конкуренції.

Наша мета – створити в Україні соціально відповідальний бізнес, який візьме з державою солідарну відповідальність за розвиток країни. Наше завдання – подолати розрив між багатими та бідними, створити умови творення середнього класу – запоруку соціальної стабільності в країні.

Ми свідомі того, що ТІЛЬКИ ТАК ми зможемо зберегти свій бізнес, гарантувати майбутнє собі і своїй країні!" Ну, Тарута, Ахметов, Пінчук і компанія мають підтримати. Правда ж?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...