"Так виглядають пригламурені самки": У мережі поділилися знімками із модного показу у Росії

Забудьте все, що ви знали про естетику до цього, зараз королеви штор і вульгарності з Фрязіно вам все роз'яснять на цю тему.

Російська мода дійсно може здивувати... Фото: соцмережі.

"В зв'язку з тим, що мій текст про українських "модників" досить активно розійшовся в російськомовних інтернетах з припискою "рак мозку української моди" чи якось так, роблю те, чого не робила давно - пишу про росіян", - написала блогер Рагу.лі на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України та пропонують і вам подивитися на дуже цікаві та показові фото.

Зайчики, перш ніж тикати в нас пальцями, подивіться у себе під носом. Не сумніваюся, у вас величезний талант бачити те, що погано в інших, але якось нелогічно сміятися над нашим раком мозку в той момент, коли ваш прогресує і мутує в якісь надформи. Зараз я вам їх покажу.

Розумію, що це майже неможливо, але якщо вдивитися в знімок, то у його нижньому куточку ви побачите підпис "Estet Fashion Week". Так це не просто справжній показ на справжньому тижні моди, а й замах на моду з всією тією агресією, на яку тільки здатна Росія. Забудьте все, що ви знали про естетику до цього, зараз королеви штор і вульгарності з Фрязіно вам все роз'яснять на цю тему.

Навіть маленька чорна сукня не врятує образ, в якому з голови стирчить декілька фалоімітаторів.

Люди в костюмах вагону-салону від Укрзалізниці.

Таких безпорадних вирізів, як у цій сукні я давно не бачила. Прорив нульової естетики.

Забираю свої слова про попередній виріз назад. Так виглядають пригламурені самки єті.

Фраза "Ти шо, синій?" набуває нового звучання, якщо при цьому з твоєї голови стирчить унітазний йоршик.

Коли не вистачає мішків під очима, можна додати їх собі продумано підібраним одягом.

Костюм когнітивного дисонансу - одною ногою тут, іншою там.

"Пасує, як в сраці фіранки"©. Утеплений волохатий варіант. Як ви думаєте, в Росії така мода, тому що ціни на горілку не підіймають чи їх тому не підіймають, що там така мода?

Розвал і сходження.

Хоча насправді на показах, які розкривали тему, хотілося по-перше, обійняти, по-друге, поплакати, по-третє, вмити, по-четверте, нагодувати.

Х'юстон! У нас проблеми!

І ці люди нам будуть щось говорити про рак мозку?

Не про те сяйво зняв свій знаменитий моторошний фільм Стенлі Кубрик.

Трошки хочеться торкнутися теми чоловічої моди. Здається, я здогадуюся, чому у нього таке невеселе обличчя. Яким воно ще може бути з таким веселим костюмом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...