"Такого у нас ще не було": Воїнів вразив візит генерал-лейтенанта на Світлодарську дугу

Сміливість вищого керівництва у наш час, нажаль, стала рідкістю.

Війна на Донбасі. Фото: "Факти"

Волонтер Юрій Мисягін пише у соцмережі, що воїни ЗСУ, які тримають позиції на Світлодарській дузі, були здивовані недавнім візитом сміливого генерал-лейтенанта. Про це інформують Патріоти України. Ось що повідомили волонтеру воїни:

"Было-было, но такого ещё у нас не было. Тут к нам приехал генерал-лейтенант. Одел "броник" - и поехал на позицию.
Это ведь не просто позиция. Он приехал без свиты охраны, на самую-самую дальнюю нашу позицию. Ты понимаешь, у нас тут "спостережний" пост сепарни находится всего в 300 метрах от нас. А он спокойно в бронежилете везде походил, всё посмотрел, поинтересовался как мы живём, как питаемся, как греемся в холода. Всё чётко. Попил чай и уехал куда-то дальше.
Не поверишь, первый раз мы увидели здесь действующего генерала ВСУ. Мы немного в "захвате"...
Ну а так всё нормально.
Готовимся к ночи".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...

Відкочування фронту на Донецькому напрямку продовжується... Але це все ще можна виправити, - український військкор

неділя, 28 квітень 2024, 9:14

Український військовий кореспондент Богдан Мирошников у свіжому пості від ранку 28 квітня таке доповідає про ситуацію на фронті.