Тактика спецзагонів НКВС: На Донбасі зафіксували бойовика в українській військовій формі (фото)

Найманці можуть використовувати українську форму для провокацій перед спостерігачами ОБСЄ. Також, таким чином бойовики можуть тероризувати місцеве населення і звинувачувати українських солдатів.

Фото:Fаcebook

Український військовослужбовець зобразив бойовика незаконних збройних формувань в українській військовій формі. Про це на своїй сторінці в Facebook розповів журналіст Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

За його словами, російського найманця в українському "пікселі", який облаштовував бліндажі, сфотографував український розвідник.

"Тривожний дзвінок. Українська форма на бойовиках. Російський найманець в українському "пікселі" облаштовує бліндаж, і не знає, що він під прицілом українського розвідника. Та добре, що українець натиснув не на гачок, а на кнопку «REC». Отже, ми маємо це фото. Звісно, хтось скаже, що бойовик пішов собі до «воєнторгу» та купив українську форму. За тисячу сто гривень. Чому б і ні? Тільки «воєнторг» - на нашому боці. Новий «піксель» почав зміняти армійський «дубок» у чотирнадцятому році і на той бік міг потрапити лише контрабандою. У військового, який зняв бойовика, дві версії побаченого:

"Можливо, найманці готуються до провокацій проти ОБСЄ, а, можливо, й застосовувати терор до місцевого населення, щоби звинуватити в ньому українських солдатів. Тактика, яку використовували спецзагони НКВС для дискредитації УПА".

Як відомо, на війні шоу з переодяганням сумно закінчуються. Все можливо. Беручи до уваги той факт, що дивовижне травесті-шоу відбувається там, де підірвалася автівка зі спостерігачами ОБСЄ, і де заблукав російський "потєряшка" Віктор Агеєв" - написав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.

"Штрафи за неправильне паркування": Прикордонники показали, як карають окупантів за атаки на мотоциклах (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:42

Українські прикордонники показали, як нищать окупантів, які намагаються штурмувати їх позиції на мотоциклах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. "Прикордонники "Помсти" штрафують окупантів за неналежне паркування м...