"Тактика у русских курсантов и кадровых военных поменялась, теперь работают группами и батареями", - волонтер

Бойовики нахабно продовжують обстрілювати позиції ЗСУ.

Ілюстрація:http://donbass.ua/

Координатор в "Стоп Терор" Семен Кабакаєв повідомив про загострення на донбаському фронті. Про це він написав увечері у своєму Facebook, зазначають Патріоти України:

"В зоне АТО продолжается обострение ситуации, а попросту говоря, боевики нагло продолжают обстреливать позиции ВСУ.

Хочу поставить акцент на том, что тактика у русских курсантов и кадровых военных поменялась, теперь работают группами и батареями. Довольно много неприятных сюрпризов.

Сейчас идут жесткие обстрелы на Авдеевском направлении, огонь ведут из Донецка, Макеевки и Ясиноватой. Горловское направление как обычно шумно, летал беспилотник русских.

За день отмечено активное передвижение техники на оккупированной территории Луганской и Донецкой области. Приятная новость в том, что мы открывали огонь в ответ!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...