Таких треба знати в обличчя: Активіст впіймав "волонтерку", котра у київському метро збирала гроші на "лікування" дівчинки (фотофакти)

Шахрайка використовувала копії документів хворої дитини у власних корисних інтересах.

Шахрайка у київському метро. Фото: соцмережі.

"Отловил скрыничницу на Берестейской. В отделении, пишу заявление. Приехавший инспектор узнал скрыничницу - ее уже принимали на этой неделе. От везуха у тетеньки!", - написав блогер Пол Ньюмен на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Граждане интересуются, что писать в заявлении. привожу дословно текст своего - вдруг кому пригодится. Нашлись родители девочки, на которую собирает отловленная скрыничница. естественно, никакого согласия на сбор не давали. Пойдем напишем заявление в полицию - ведь как минимум в неправомерном использовании персональных данных этих гадов можно обвинить. ну а может, и мошенничество докажем.

Шапка заяви (пишете під диктовку інспектора)
Заява.

7 лютого 2016 року приблизно о 10:30 в вагоні метро на перегоні між станціями Нивки та Берестейська я помітив підозрілу особу, яка проводила публічний збір благодійних пожертв. Знаючи, в тому числі з численних повідомлень у ЗМІ, що таким чином зазвичай діють шахрайські організації, я попросив у даної особи надати документи, на підставі яких особа проводить збір пожертв. Після перегляду документів у мене виникла підозра, що дана особа може бути причетною до шахрайських дій, а також до неправомірного використання персональних даних третіх осіб - копій паспорта, фото, копій історії хвороби начебто бенефіціара, на користь якого проводиться публічний збір пожертв. я запропонував даній особі пройти до чергового поліції на станції Берестейська.

Прошу поліцію перевірити діяльність поміченої мною особи на предмет наявності ознак шахрайських дій, передбачених ст. 190 та 191 Кримінального Кодексу України. Прошу також перевірити правомірність використання поміченою мною особою персональних даних третіх осіб - копій паспорта, фотографій, копій історії хвороби людей, на користь яких начебто проводиться збір пожертв. В разі виявлення порушень чинного законодавства даною особою прошу вжити відповідних заходів та притягнути особу до відповідальності.
число, підпис.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ексзаступник начальника Генштабу назвав найкращий напрямок для контрнаступу ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 14:50

Найвдалішим рішенням буде почати контрнаступ Сил оборони України з лівобережжя Дніпра, а далі перейти на південь у напрямку Криму. Таку думку висловив ексзаступник начальника Генерального штабу Збройних сил України, генерал-лейтенант Ігор Романенко, пе...

Українські партизани розвідали одну з найбільших баз окупантів у Джанкої

неділя, 28 квітень 2024, 14:03

Агенти партизанського руху "Атеш" розвідали одну з найбільших нафтобаз росіян у тимчасово окупованому Джанкої. Об’єкт під посиленою охороною. Про це інформує рух "Атеш", передають Патріоти України. Партизани зазначили, що протягом багатьох місяців, ще ...