"Эталонная кретинка, дремучая и безграмотная" - Карл Волох ​"поставив діагноз" "прокурору" Криму Поклонській

Голова російської прокуратури анексованого Криму показала себе з несподіваного боку, вважає активіст.

Наталія Поклонська на парад принесла ікону царя Миколи ІІ. Фото:ostannipodii.com

Активіст Громадського люстраційного комітету Карл Волох заявив, що 9 травня голова російської прокуратури анексованого Криму Наталія Поклонська показала себе з несподіваного боку. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Лично для меня прокурор Няша открылась сегодня с совершенно неожиданной стороны. Что я знал о ней до сегодняшнего дня? Беспринципная карьеристская дрянь с внешностью смазливой пэтэушницы, явно из тех, которые свои должности "грудью берут".

Или другой частью тела. Но после того, как она на сегодняшний марш, куда положено было приносить портреты родственников, погибших в так называемой Великой отечественной войне, притарабанила изображение русского царя Николая, стало понятно, что образ гораздо богаче. Она эталонная кретинка, дремучая и безграмотная", - підкреслив він.

Як відомо, напередодні прес-служба окупаційної прокуратури Криму повідомила, що Поклонська вийшла на акцію "Безсмертний полк" в Сімферополі з "чудотворною іконою царя-мученика Миколи II".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...