Там стирчать вуха Кремля: "Я перестал ходить на все эти вражеские каналы", - Карл Волох пояснив, чому ігнорує "Інтер" та "112 Україна"

Медіа, які фінансують "любі друзі" Кремля аж ніяк не можуть мати проукраїнську позицію. Навіть якщо в ефірі час від часу можна побачити проукраїнські сюжети та ведучих.

Радіо "Вести". Фото: ubr.ua.

"Вот уже больше года как я перестал ходить на все эти вражеские каналы (включая 112 и "Интер"). И не раз бывал объектом иронии по поводу своей такой "детской" позиции. А она нисколько не наивная, скорее уж, наоборот...", - написав Карл Волох на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Все эти медиа абсолютно убыточны. И если условные клименки-захарченки-левочкины выбрасывают миллионы на содержание, то у них непременно есть свой собственный интерес, который, согласитесь, по определению не может совпадать с моим и вашим.

То есть, даже если на микроуровне все выглядит вполне пристойно – прямой эфир и достаточная свобода выражения своих мыслей (хотя и здесь возможности манипуляций немалы) – то уж при обзоре ситуации в целом любой адекватный человек поймет, что исполняет роль в спектакле, написанном в Москве. Хватит туда ходить, а главное – смотреть. Уж в этой-то сфере "свій до свого по своє" должно быть законом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Уже наступного тижня відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", - Євген Магда

субота, 4 травень 2024, 23:05

Уже наступного тижня в Росії відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", який російська влада реалізовує у кількох напрямках. Її головним проявом стане спалах “побєдобєсія” на 9 травня на тлі інавгурації Путіна на посаду президента РФ. Так...

Французький генерал прокоментував ідею Макрона про участь у війні в Україні

субота, 4 травень 2024, 22:44

Гучні заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправлення військ в Україну не мають під собою реальної основи. Французькі збройні сили наразі не готові до інтенсивних бойових дій, які відбуваються на фронті в Україні. Про це заявив французький ...