Те, що пережила Україна 20 років тому: Саша Сотник розповів, як у Росії забиратимуть ядерну зброю

Небезпечну зброю зубожілим росіянам запропонують обміняти на харчові продукти.

США відбере в росіян усі небезпечні "іграшки". Фото: КП.

Відомий російський журналіст і блогер Олександр Сотник вважає, що в недалекому майбутньому Росію змусять відмовитися від ядерної зброї. Про це Сотник написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Вот говорят: "Россия не распадется, это невозможно, Запад не допустит, у России ведь - ракеты!". Ребята, все это мы уже проходили в истории с распадом колченогого СССР. У него тоже были ракеты и нефть. Программу "Нефть в обмен на продовольствие" помните? Будет то же самое. Только, учтя опыт России, как преемницы СССР, на сей раз будет запущена программа "Уничтожение ядерного оружия в обмен на продовольствие", - припускає Сотник.

"Запад еще и поможет в утилизации. Причем, договариваться будут и с Уральской республикой, и с Сибирской, и с остальными - персонально, на определенных жестких условиях. Запад больше не допустит наличия в мире криминального государственного образования на 1/7 части суши", - додав журналіст.

"Один раз России поверили. Она превратилась черт знает во что. Эксперимент на доверии не удался? Ну, и хватит. Сколько лет Германия была расчлененной после второй мировой? То-то же. Напрягите память, вспомните. Исторические уроки весьма полезно вспоминать, даже вовремя не усвоенные", - резюмував Сотник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...