"Тепер, коли президентом США стане людина, за яку в Кремлі агітували, а життя росіян не поліпшиться, виникнуть питання", - блогер

Навіть цікаво, чи знайдуть російські пропагандисти якісь способи довести населенню, що "хороший Трамп" раптом став настільки ж поганим, як і "клятий Обама".

Дональд Трамп готовий стати новим ворогом росіян? Фото: Lenta.ru.

Блогер anti-colorados прокоментував обрання президентом Сполучених Штатів Америки висуванця республіканців Дональда Трампа і розповів про помилки, допущені російською владою, передають Патріоти України із посиланням на матеріали порталу «Линия обороны».

Так, за словами блогера, за рівнем критичності сприйняття дійсності людство можна поділити на три групи: перша сприймає все на віру, знаходить для себе найбільш комфортного «пророка» і сліпо за ним йде. Друга група може аналізувати окремі вчинки і критикувати їх. Третя група звертає увагу на процеси та тенденції, формуючи таким чином уявлення про те, чим врешті-решт така діяльність закінчиться. Для будь-якої диктатури найбільш прийнятною «нивою» стає перша група.

З сучасної Росії емігрували всі представники третьої групи, як це траплялось свого часу з Радянським Союзом чи гітлерівською Німеччиною. Населення, що належить до другої групи, або емігрувало, або деградувало. Першу групу можна об’єднати навколо диктатора за допомогою «призначення» винуватого. У РФ таким «винуватим» був Обама, із-за політики якого життя росіян з кожним роком після анексії Криму погіршувалось. Наступником Обами мала стати Клінтон – але щось не склалось.

"Тепер, коли президентом стане людина, за яку в Кремлі відверто агітували, а життя пересічного росіянина не поліпшиться, виникнуть закономірні питання: а, може, це і не через Обаму? Одним словом, Кремлю доведеться різко перекроювати свою інформаційну політику, а розвінчання ідолів – невдячна справа, - прогнозує блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...