"Тепер в офіційному статусі": У ВР пояснили причину перейменування "Л/ДНР"

Ситуація має змінитися після прийняття закону про окуповані території.

Сергій Висоцький. Фото:Yoiutube

Україна даремно дозволила назві "Л/ДНР" прижитися в масах, але після прийняття так званого законопроекту про реінтеграцію Донбасу ця помилка буде виправлена. Про це в коментарі Обозревателю заявив народний депутат від "Народного фронту" Сергій Висоцький, передають Патріоти України.

"Якщо ми проголосуємо за закон про окуповані території, то відповідно такий статус за ними буде закріплений вже офіційно, а не риторично. Тобто в принципі неправильно, що у нас прижилася ця назва. Із закону про деокупацію Донбасу - це все логічно виходить. Ось і все", - сказав Висоцький.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...