Тепер він стане "новим Рейганом" і знищить залишки "Імперії Зла"? - До Трампа нарешті дійшло, що не варто хвалити Путіна, – Washington Post

Якщо Трамп зазнає поразки на виборах, тоді можна буде припустити, що Росія дійсно вплинула на вибори в США, але не так, як більшість очікувала.

Дональд Трамп. Фото: www.gayrussia.eu.

Схоже, кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп зрозумів, що його неприкрите захоплення російським президентом Володимиром Путіним, а також сумніви щодо необхідності захищати союзників по НАТО, відштовхнули одну з ключових груп електорату, підтримка якої потрібна йому для перемоги. Йдеться про американців-вихідців зі Східної Європи. Про це на сторінках Washington Post пише оглядач Марк Тіссен, нагадуючи про нещодавній виступ Трампа у Polish American Congress, передають Патріоти України.

Республіканець не скупився на похвалу на адресу Польщі і навіть пообіцяв скасувати американські візи для поляків. "Мільйони американців польського, а також чеського, словацького, українського, угорського, литовського, латвійського і естонського походження зневажають Путіна. Ці люди або їхні батьки втекли в Америку із-за "Залізної завіси". Ці виборці добре знають, що таке життя в поліцейській державі", - йдеться в статті.

Багато американців зі східноєвропейським корінням обурилися, коли Трамп в ефірі NBC хвалив Путіна і називав його "більшим лідером", ніж президент Барак Обама. За статистикою, в США живе 5,6 мільйонів вихідців зі Східної Європи. Більшість з них живуть в штатах, які досі однозначно не стали на бік котрогось із кандидатів на виборах. Тож їхній голос може виявитися впливовим. Багато східноєвропейців – це робітники. Тож їм гіпотетично повинна була б сподобатися ідея протекціонізму Трампа.

Однак, хвалячи Путіна, мільярдер фактично штовхає їх в руки Гіларі Клінтон. Якщо Трамп зазнає поразки на виборах, тоді можна буде припустити, що Росія дійсно вплинула на вибори в США, але не так, як більшість очікувала. Тим часом, опитування свідчать, що Клінтон випереджає Трампа на 5%. За Клінтон готові віддати голоси 47% опитаних, за Трампа 42%.

Ще 7% готові підтримати кандидата-лібертаріанця Гері Джонсона і 2% кандидата зелених Джилл Стайн. Згідно з опитуванням CNN, на передвиборних дебатах США перемогла Клінтон. Зокрема, Клінтон присудили перемогу 62% телеглядачів, в той час як кандидата від Республіканської партії США Дональда Трампа підтримали лише 27%. На початку вересня навпаки,Трамп випереджав Клінтон на 2%.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін не пробачить свого "маршала перемоги"? Кар'єра Шойгу стрімко завертає від ближнього боярина та кандидата в спадкоємці престолу до відставного шамана

четвер, 9 травень 2024, 9:14

Арешт Тимура Іванова, заступника міністра оборони РФ - це серйозне потрясіння для всього оточення Сергія Шойгу. Та й сам Кожугетович навряд чи тепер може розраховувати на місце в новому уряді, який Путін має представити найближчим часом. За даними Tele...

Гори російських трупів: Захисники Роботиного на Запоріжжі показали, як окупанти начебто взяли ключовий український плацдарм на Мелітопольському напрямку (відео 16+)

четвер, 9 травень 2024, 8:30

Загарбники неодноразово брали на словах це селище, котре селить окупантам як кістка в горлянці посеред ключової смуги "лінії Суровікіна". Воїн 118-ї механізованої бригади ЗСУ показує трупи російських солдатів в одному з будинків поблизу школи у селі Ро...