"Термінатор 6" буде: Стала відома дата початку зйомок

​А Арнольд Шварценеґґер підтвердив свою участь у новому епізоді.

Фільм почнуть знімати в березні 2018 року, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Режисером нового епізоду стане Джеймс Кемерон. Він придумав історію про Термінатора та зняв 2 перших фільмів серії. Шварценеґґер на цей раз буде грати не робота, а живу людину.

"Запитайте себе, чому всі персонажі виглядають і говорять, як Арнольд. На це повинна бути причина. Правильно, мене осяяла думка - має бути прототип", - сказав режисер.

Режисер Джеймс Кемерон планує зняти ще три фільми про "Термінатора". 2019-го частина прав на франшизу повернеться до Кемерона. Згідно з його планами, Арнольда Шварценеґґера залучать у нових фільмах, але в них з'явиться новий головний герой.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...