Терористи перекинули живу силу та важке озброєння на Світлодарську дугу - Тимчук

Також нардеп зазначив, що бойовики посилюють свої позиції і в районі Горлівки.

Ілюстрація:http://wartime.org.ua/

Попри домовленості про припинення вогню з 24 грудня, противник продовжує обстріл позицій українських бійців, та підтягує на Світлодарську дугу живу силу і озброєння.Про це написав у своєму Facebook нардеп, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, зазначають Патріоти України.

Група отримала дані про те, що терористи перекидають до Світлодарської дуги на Молочний та Калинівку проросійських бойовиків для посилення своїх передових позицій, а також важке озброєння – чотири БМП-2 та два МТ-ЛБ

"Всього висунулося вперед 65-70 бойовиків, розбитих на групи по 10-15 чоловік. З собою мають великокаліберні кулемети і кілька станкових гранатометів," – розповів Тимчук.

Окрім того, бойовики посилюють свої позиції і в районі Горлівки. Туди було перекинуто 4 вантажівки з живою силою, 3 одиниці 120-мм мінометів і до 10 ББМ (БМП і МТ-ЛБ).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі зрадником

неділя, 5 травень 2024, 14:03

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 5 травня пролунав вибух. Українські партизани передали "привіт" черговому зраднику, який працював у створеній окупантами "виправній колонії": його підірвали в автомобілі. Зрадник помер дома. ...