"Тяга к селфи сыграла с ним злую шутку": Українські хакери викрили терориста з РФ, який воює на Донбасі (фото, відео)

Російські військові продовжують залишати у всесвітній Мережі докази своїх злочинів та присутності у тих місцях, де "їх немає".

Російський військовий в окупованому Донбасі. Фото: соцмережі.

Анонімна хакерська група #FF (Falcons Flame) оприлюднила інформацію, витягнуту з телефону співробітника російської Федеральної служби виконання покарань (ФСВП). Як розповіли анонімні хакери, дані були витягнуті з телефону марки Samsung GT-I9100 оператора Мегафон (Ростовська область) з номером +7 938 105 18 57, передають Патріоти України з посиланням на міжнародне волонтерство співтовариство ІнформНапалм.

"Цінність отриманої інформації полягає в тому, що більшість фотографій, витягнутих з телефону співробітника ФСВП, містять повні EXIF-дані, в тому числі точне зазначення дати створення фото. Крім того, були надані відео, зняті співробітником відділу спеціального призначення "МАНГУСТ" ГУФСІН Росії по Ростовській області, який неодноразово приїжджав в короткострокові відрядження для участі в бойових діях на Донбасі ", - зазначає InformNapalm.

Всі фото і відео також були передані силовим структурам України та співробітникам Центру вивчення ознак злочинів проти національної безпеки України "Миротворець". Хакерська група #FF (Falcons Flame) повідомила, що також провела операцію по установці справжніх особистих даних об'єкта, які були підтверджені завдяки перехопленню інформації про поштовий переказ.

Примітно, що на своїй соціальній сторінці співробітник ФСВП, що воює на Донбасі, намагається закривати своє обличчя ретушшю і постійно змінює прізвище. Але тяга до Селфі і бажання "увічнити" свої злочини зіграла з ним злий жарт і дані все одно потрапили у відкритий доступ.

В ході проведення аналізу отриманих даних і проведення додаткового моніторингу інформації було встановлено, що власник фото і відеоархіву Рейхенау Микола Володимирович, 17.05.1985 року народження. На свою скромну зарплату співробітника ФСВП або за власний кошт за вбивства українців він встиг придбати автомобіль Mitsubishi Eclipse чорного кольору з реєстраційним номером р011не (161 регіон - Ростовська область).

Хакерам також вдалося розкрити листування, в якій Микола замовляє собі підробку печатки для нагородних документів. Ймовірно, потім надаючи їх начальству як звіт своїх "героїчних дій" на Донбасі.

Використовує позивні "Штурм" і "Коловрат", є шанувальником "Третього Рейху" про що свідчать фото, знайдені в його архівах:

Цікава і географія місць, в яких встиг побувати об'єкт даного розслідування. Згідно EXIF-даних фотографій вдалося відновити хронологію перебування російського спецназівця ФСВП Миколи Рейхенау як на Донбасі, так і на базі підготовки загону спеціального призначення "МАНГУСТ" ГУФСІН Росії в Ростовській області.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...

​М'яка сила Росії: $11 мільйонів за 1-й квартал 2024-го РФ заробила за кордоном на своїй кінопропаганді, - Голобуцький

субота, 4 травень 2024, 0:15

"М'яка сила Росії: $11 мільйонів за 1-й квартал 2024-го РФ заробила за кордоном на своїй кінопропаганді - в основному на мультфільмах. Лідирує "невбиваєма франшиза" "Маша и Медведь", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмереж...