"Тільки на папері": Стало відомо про нові проблеми терористів на Донбасі

Укомплектованість "підрозділів ДНР" на 40-60% особового складу, з них 80% відносяться до 3 і 4 категорії, тобто з психологічними проблемами на ґрунті наркоманії та алкоголізму.

"Збройні формування" "ДНР". Фото: Публичные Люди

У той час як командири частин і підрозділів "1 армійського корпусу ДНР" постійно доповідають вищому командуванню про укомплектованість ввірених їм структур на рівні не менше 95%, в реальності некомплект по особовому складу в середньому становить 40-60%, повідомляють Патріоти України.

Відповідні дані навів у Facebook координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат України (фракція "Народний фронт") Дмитро Тимчук.

Так, за його словами, в "9 окремому мотострелковом полку" по підрозділах некомплект варіюється від 25% до 60%. У 100 "окремої мотострілкової бригади" - від 35% до 70%.

"Єдиний повністю укомплектований підрозділ в цій бригаді - взвод БПЛА в реальності - оцініть жарт гумору - не має жодного БПЛА, якщо не брати до уваги подарованого в 2017 році російським" благодійним фондом "громадянського безпілотника". В 1 омсбр некомплект - від 35% до 60%. І т.д.", - додав експерт. Як підкреслив Тимчук, деякі підрозділи, наприклад, взвод ППО ТБ в\ч 08819, укомплектовані всього на 5%, тобто, "існують тільки на папері".

"Друга проблема окупаційного командування - "якість" особового складу. У доповідях командири частин і підрозділів звітують, що у них 100% особового складу - це військовослужбовці 1 і 2 категорії, тобто мають високі морально-психологічні якості і бойовий дух. Однак, проведені на замовлення російських радників соцдослідження показали, що 65-80% особового складу відносяться до 3 і 4 категорії, тобто з низьким моральним духом, психологічними проблемами, в першу чергу на ґрунті наркоманії та алкоголізму", - пояснив він.

У підсумку, зазначив нардеп, ситуацію для російського окупаційного командування на Донбасі рятують лише підрозділи ЗС РФ і "добірні підрозділи російських найманців, в т.ч. з ПВК".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...