"Это - открытая оплеуха европейцев лично президенту Петру Порошенко": Нардеп про заяву ПАРЄ щодо закону про партійну диктатуру

Закон визнано таким, що не відповідає стандартам ЄС.

Ілюстрація:www.ukrinform.ua

Рішення доповідачів ПАРЄ визнати зміни в так званий закон №3700 про "партійну диктатуру" таким, що не відповідає стандартам ЄС є "ляпасом" українській владі. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм, інформують Патріоти України.

"Це - відкритий ляпас європейців особисто президенту Петру Порошенко, спікеру Володимиру Гройсману і лідерам всіх п'яти фракцій коаліції - Юрію Луценку, Юлії Тимошенко, Олегу Ляшку, Максиму Бурбаку і Олегу Березюку", - написав Найєм.

При цьому колишній журналіст упевнений, що всі вони проігнорують зауваження ПАРЄ і розповів про своє бачення того, чому закон був прийнятий.

"БПП на чолі з Юрієм Луценком продавив закон №3700, щоб виправити помилку партійного керівництва, яке раніше продало місце в списку адвокату Геннадія Корбана - Андрію Богдану. Радикальна партія Олега Ляшка - щоб не допустити в Раду члена свого списку, який - як виявилося, - є членом іншої партії. Ліберальна "Самопоміч" банально продала голоси своєї фракції в обмін на підтримку законопроекту про вибори в Кривому Розі.

"Батьківщина" проголосувала за цей закон, попередньо продавши місця на виборах і побоюючись ножа в спину з решти списку. Чому в цій політичній проституції брали участь члени "Народного фронту", правильніше, напевно, запитати у лідерів фракції, але навряд чи з "вегетаріанських" міркувань ", - пояснив депутат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Прийшли за цукерками на кладовище: Російські підлітки розгромили могили загиблих в Україні окупантів

неділя, 28 квітень 2024, 19:19

У російському Кузбасі (Сибір) троє підлітків розгромили надгробні портрети загиблих в Україні окупантів. Через це на школярів порушили кримінальну справу. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на ГУ МВС у Кемеровській області, передають Патріо...

В окупантів було багато вбитих та поранених: Радник мера Маріуполя розповів цікаві подробиці щодо удару по базі в селищі Бабах-Тарама

неділя, 28 квітень 2024, 18:42

У ніч на 24 квітня атакували базу окупантів у селищі Бабах-Тарама за 40 км від окупованого Маріуполя. Приліт збігся в часі з повідомленнями у західних ЗМІ, що цього дня українці вперше використали далекобійні ATACMS. Радник міського голови Маріуполя Пе...