То, что Гундяев взвыл, требуя прекратить беззаконие в Украине, в переводе звучит как: мои денюжки, мои денюжки, - Невзоров

Російський публіцист наголосив, що Україна є одним з основних джерел доходу Московської патріархії.

Патріарх Кирило. Фото:iPress.uaУкраїна зможе безболісно порвати з Російською православною церквою (РПЦ), а для віруючих в результаті цього нічого не зміниться. Про це заявив російський публіцист Олександр Невзоров в ефірі радіостанції Эхо Москвы, передають Патріоти України.

"Никаких драм не будет, никаких трагедий не будет – ничего не будет. Во-первых, есть прекрасный пример России, где легко и без проблем одним законодательным щелчком удавили большую международную религиозную организацию, этих Свидетелей, да? И, в общем, как вы видите, небо не треснуло, ничего не произошло, и никакие коктейли Молотова не полетели. Вообще ничего не произошло", - розповів він.

На думку публіциста, схожим чином буде відбуватися заборона РПЦ МП в Україні.

"Московскую церковь, которая действительно была очень сильна, очень могущественна, очень многочисленна в Украине, ее, вероятно, просто либо запретят, либо создадут ей наконец невыносимые условия. Но, поверьте, от этого ничего не изменится", - підкреслив він.

Невзоров пояснив, що віруючі не помітять відходу РПЦ МП, оскільки українська православна церква не відрізняється від неї своїм обрядом.

"Просто сменится вывеска, и просто те деньги, которые качала из Украины Россия через верующих, они больше не будут качаться. Ведь когда Гундяев (патріарх РПЦ Кирило, в миру Володимир Гундяєв. – ред) сейчас взвыл, обратившись к международному сообществу, требуя прекратить беззаконие в Украине, ведь в переводе это звучит только: мои денюжки, мои денюжки, как же там мои денюжки-то?

И никакого другого смысла. А верующим – они будут получать свою религиозную услугу, свою мистическую услугу хоть от украинских попов, хоть от московских попов – какая разница?" - розповів він.

Невзоров також зазначив, що Україна є одним з основних джерел доходу Московської патріархії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...