Это еба**й стыд - двадцать лет до хрипа требовать отмену депутатской неприкосновенности, и так мелко этому сопротивляться, - Найєм

Аргументи про неправильні суди, прокурорів і політичний тиск (з боку провладних депутатів) - це плювок в обличчя тим, хто роками змушений з цими неправильними судами і прокурорами жити, будувати всупереч їм бізнес і трястися від будь-якого папірця.

Депутатська недоторканність в Україні і досі існує, не дивлячись на обіцянки її скасувати. Ілюстрація:http://sud.ua

Народний депутат від БПП Мустафа Найєм прокоментував рішення регламентного комітету Верховної Ради, який не дав дозволу на зняття недоторканності з нардепа від "Народного фронту" Євгена Дейдея, назвавши його ганебним. Про це Найєм написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Простите за мой французский, но это е...й стыд - двадцать лет громко и до хрипа требовать отмену депутатской неприкосновенности вообще, как институт, и так мелко и малодушно этому сопротивляться, когда дело доходит до конкретного депутата или однопартийца.

Речь идет даже не об аресте или посадке. Снятие неприкосновенности - это не приговор (!), а всего лишь РАЗРЕШЕНИЕ парламента на то, чтобы правоохранительные органы ПРИГЛАСИЛИ депутата в суд.

Аргументы о неправильных судах, прокурорах и политическом давлении (в особенности со стороны провластных депутатов) - это плевок в лицо тем, кто годами вынужден с этими неправильными судами и прокурорами жить, строить вопреки ним бизнес и трястись от любой бумажки.

От плевка они, конечно, утрутся, но вернуться могут с шинами. Надеюсь, сессионный зал во время голосвания будет более вдумчивым", – написав нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...