"То ли американцы нам подарили RQ-4, то ли у них уже своя авиабаза в Украине", - Злий Одесит

Безпілотник США знову веде розвідку на лінії розмежування на Донбасі.

RQ-4 Global Hawk. Фото: htka.hu.

"Новость из разряда И снова здравствуйте! Сегодня вновь в небе Украины парила дивная иностранная пташка RQ-4 Global Hawk - БПЛА ВС США, буквально только что завершившая похождение по маршруту. Как вы понимаете, парила она вблизи оккупированной части Донбасса", - пише блогер Злий Одесит у своєму ЖЖ, передають Патріоти України.

Но примечателен уже не столько данный факт, насколько та частота, с которой сие диво дивное включает свой транспондер в нашем воздушном пространстве. Так, волей неволей начинаешь подумывать, то ли американцы нам подарили RQ-4, то ли у них уже своя авиабаза в Украине есть.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...