"Это настроение большинства. Для них Россия - икона": Бочкала показав парад в окупованому Алчевську (фото)

Журналіст розповів про святкування 9 травня, яке влаштували з "правильною картинкою" для російських телеканалів.

Парад в Алчевську. Фото:Facebook

На пропутінську акцію "Безсмертний полк" в окупованому бойовиками Алчевську зігнали техніку, нібито відвойовану у ЗСУ. Відповідні світлини розмістив на своїй сторінці в Facebook журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти України.

"Снимки прислал местный житель. Казачки-мудачки, малыши в тельняшках с колорадскими лентами... "Полк" понятное дело. Прошла и военная техника. "Отжатая шахтёрами у укров". Российские телеканалы получили правильную картинку", - написав він.

Але, за словами журналіста, справа не тільки в ній.

"Спросил подписчика - насколько настроение участников "парада" разделяет большинство горожан? Ответ: "Реально настроение большинства. Вы часто пишете о прозрении Донбасса - очень сильно сомневаюсь. Для большинства - Россия - икона. На нее нужно молиться, а руками трогать нельзя". И снова в голове вопросы - за кого воюем...", - підсумував Бочкала.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...