"Это не патриотизм, не любовь к родине, а деградация": Найєм про те, чому реформаторів витіснили з української влади

Нардеп знайшов також позитив в цій ситуації, підкресливши, що за цей час сформувалася група фахівців, які будуть боротися до кінця. Головне - це єдність.

Мустафа Найєм. Фото:www.2000.ua

Народний депутат від пр президентського Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм заявив про те, що за рік всі перспективні і досвідчені іноземці витіснені з вертикалі влади, оскількик в новому уряді одні лише українці. Про це він пише на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"І це не патріотизм, не любов до батьківщини, а деградація і очевидна ознака реваншу і опору системи. Іноземців - вільно чи мимоволі, свідомо чи в силу відсутності перспектив - витіснили не тому, що вони не так носили вишиванку, не знали слова гімну, не розрізняли Донцова від Коновальця чи погано розбиралися в основах інтегрального націоналізму", - пише Найєм.

Також він підкреслив, що іноземці можуть бути різними, і піти з абсолютно неоднаковими результатами роботи. Однак факт залишається фактом - вони витіснені, тому що не можуть грати за нинішніми правилами гри.

Нардеп знайшов також позитив в цій ситуації, підкресливши, що за цей час сформувалася група фахівців, які будуть боротися до кінця. Головне - це єдність.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Українські військові - небезпечні": Росіяни вже намагаються використати інцидент з розстрілом патрульних на Вінниччині

субота, 20 квітень 2024, 13:54

Російські боти у мережі підігрівають дискусії про вбивство поліцейського на Вінниччині, намагаючись розколоти позицію українців та дискредитувати і ЗСУ, і поліцію. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Пат...

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...