"Это не укладывается в голове, но пассажиры MН17 остановили третью мировую войну", - Сергій Лойко

Стрілкам російського "Бука" краще зараз здатися голандським правоохоронцям, ніж годувати риб на дні Рибинської водойми.

289 пасажирів малайзійського "Боїнга" зупинили повномасштабне вторгнення в Україну. Фото: rian.com.ua.

НАВІЩО "Бук" (один єдиний) ввезли на Донбас, стрельнули і вивезли? Я сам хотів написати подібний текст. Але добре, що Марк Солонін зробив це набагато краще за мене. Малайзійський Боїнг збили помилково. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці журналіст Сергій Лойко, передають Патріоти України і цитують далі:

"Скорее всего хотели сбить рейс Аэрофлота Москва - Ларнака. Таким образом похоже, что 289 пассажиров МН17, сами того не осознавая, ценой своих жизней остановили полномасштабное вторжение российской армии в Украину, и вполне возможно, третью мировую войну.

Это невозможно, скажете вы. Это не укладывается в голове! ОК. А взрывы домов укладывались? А война в Чечне и в Грузии? А газ в Норд-Осте и невзорвавшиеся там бомбы (у террористов после начала атаки было достаточно времени все взорвать)? А сгоревшая школа в Беслане (хотя можно было переговоры продолжать, а не стрелять по ее крыше из огнемета)?

А убийства Политковской, Немцова, Литвиненко и других? Не достаточно косвенных улик? Вам признание нужно? Его вы никогда не получите...

Если все это так, а иначе, похоже и быть не может, то стрелкам из БУКа и их подельникам разумнее сдаться голландским полицейским, чем кормить рыб на дне Рыбинского Водохранилища.

Ау, ребята! У вас паспорта заграничные есть? Нет? Тогда дуйте в посольство ближайшее. Прямо сейчас".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...