"Это параллельный чиновникам мир. Это - и есть держава Украина. Самая настоящая", - журналіст про волонтерів

Саме вони скоро і стануть не паралельними, а основними, а "офіційних" - викинуть на звалище історії.

Допомога Героям. Фото: соцмережі

Для тих, хто не помітив і не зрозумів. На третій рік війни в Україні утворилася своя паралельна держава - свої соціальні служби, своя медицина, своє МО і так далі. Так пише журналіст Олена Балаба, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", продовжуючи:

"Кто еще не понял - волонтеры реагируют на запросы и проблемы гораздо быстрее, качественннее и оперативнее, нежели официальная власть.

В конце осени в Одессе случился страшный пожар, обгорела семья с маленькими детками. Кто кинулся им помогать в ожоговое отделение первыми - как вы думаете? - Нет, не социальные службы, не департаменты здравоохранения ОГА и города и даже не "Красный Крест".

Первыми побежали девочки, которые помогают детям и вынужденным переселенцам. Все лекарства, вся работа с обгоревшими - это все делали волонтеры.

Та же история с военным госпиталем, с оформлением УБД для бойцов, с реабилитацией раненых, с курсантами и лицеистами, которые вышли из Крыма, с малоимущими и инвалидами, которые приехали к нам из фронтовой зоны. С онкобольными. С теми, до кого у официальных властей никогда нет дела.

Это параллельный чиновникам мир. Это - и есть держава Украина. Самая настоящая. И я думаю, что скоро они и станут не параллельными, а основными. Осталось только выкинуть "официальных" на свалку истории".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...