"Это так по-русски - выплескивать неприкрытую злобу на остальной мир", - блогер

Ненависть - основа сучасної зовнішньої політики РФ. Саме тому й українцям дісталося найбільше - вони не захотіли жити на смітнику, бачите, в Європу захотіли.

Росія продукує ненависть і насильство. Ілюстрація: Nnm.me.

Подумалося: а адже як добре ми жили в Радянському Союзі - працювали, святкували, відпочивали! Загалом, були практично щасливі. А все тому, що не знали, як живуть по-людськи. Наприклад, у фільмі "Касабланка" (1942) вражає елегантність чоловічих костюмів і жіночих суконь, а у нас в 1956 році вийшов фільм "Весна на Зарічній вулиці", де всі герої в ватниках, кирзових чоботях і ватяних же штанях. Але "Касабланки" нам не показували, була тільки Зарічна вулиця. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці викладач вищої школи з Риги Сергей Талк, передають Патріоти України і цитують далі:

"И вот теперь россияне узнали, в каком дерьме они живут - теперь есть возможность сравнить с Европой и той же Турцией. Узнали и сильно обиделись, но не на себя, а на других.

Выплёскивание этой неприкрытой злобы на остальной мир - это и есть основа сегодняшней внешней политики России. Особенно досталось украинцам - они, не захотели больше жить в нашей помойной яме, они, видите ли, захотели как в Европе.

P.S. Считаю большой педагогической удачей, что мне удалось уложить внешнеполитическую доктрину страны в 2 абзаца".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...