"Это тот самый неловкий момент, когда осознаешь, что говорят о тебе", - Цимбалюк про можливу скору висилку з Москви

Рада Федерації Росії планує вимагати об'єктивної і неупередженої інформації від всіх ЗМІ України, а в іншому випадку почнуть оголошувати всіх русофобами.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

«Особисто я, незважаючи на всю біль від російсько-української війни, намагаюся залишатися неупередженим. Називаю анексію Криму - анексією, а окупацію Донбасу - окупацією. А ось хто русофоб, ще велике питання», - пише Цимбалюк.

За його словами, в ОРДЛО геноцид російського народу був влаштований саме Росією, причому під розмови про український фашизм, через що мільйони людей стали біженцями. «А якщо згадати мантру про «один народ», хочеться горлопанам про русофобію порадити частіше уважніше розглядати себе в дзеркалі», - додав журналіст і написав, що цей якраз той випадок, коли розумієш, що говорять саме про тебе.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, — DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...