"Точная копия кадыровской Чечни": Блогер прокоментував "праймеріз" в окупованому Донецьку

За думку журналіста Дениса Казанського, результати можливих виборів на окупованому Донбасі будуть цілком очікуваними.

"Праймеріз" в "ДНР". Фото: donpress.com.

"Чисто ради фана посмотрел результаты "праймериз", которые проходили в "ДНР" на выходных. Люди из "партии" Захарченко "Донецкая республика" победили в 505 округах из 514. Это около 98% получается. Точная копия кадыровской Чечни", - написав донецький журналіст Денис Казанський на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Ну в общем примерно так будут проходить и все остальные "выборы" в том случае, если Украина все-таки предоставит этой территории какой-то особый статус.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни влаштували концерт на кордоні з Естонією, там відреагували (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:15

На прикордонній стороні Нарвського замку знову з'явився плакат із написом "Putin war criminal" ("Путін - військовий злочинець"), передають Патріоти України. Як повідомляє Естонська громадська телерадіомовна компанія ERR, Міністерство культури ухвалило ...

Все буде погано? Три міфи про "тотальне зубожіння після війни", в які вірять українці, - Сергій Фурса

четвер, 9 травень 2024, 14:03

"Українці продовжують перебувати у депресії. І одним з факторів цього стану є багато економічних міфів, дуже деструктивних, які засіли в голову українців і активно підживлюються російською пропагандою. Створюючи враження, що все пропало і в України нем...