ТОП найпопулярніших машин у 2017 році

Лідер незмінний.

Фото из открытых источников

Легендарна Toyota Corolla зберігає перше місце в світі по числу продажів. За перші 3 місяці 2017 року сімейство японських автомобілів (в Японії під цією назвою представлені не тільки седани) розійшлося тиражем 297 471 екземпляр. Це лише на 0,9% гірше, ніж рік тому, але значно краще, ніж у інших популярних моделей. Такими є результати продажів за перший кварталу, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На другому місці в рейтингу йде сімейство пікапів Ford F-Series, потіснивши на третю сходинку головний європейський бестселер - Volkswagen Golf. У «американців» в активі 244 709 продажів, + 9,8%), у «німців» - 220 140 (-10,1%).

Відзначимо, що Golf втратив більше інших автомобілів з топ-20, виключаючи корейський кросовер Hyundai Tucson. Ця модель опустилася на 7 позицій через падіння обсягу реалізації на 12,7%.

Взагалі, якщо порівнювати нинішній список з тим, що був складений за підсумками першого кварталу 2016 року, то в ньому, крім Toyota Corolla, ніхто своїх місць не зберіг. Кросовер Honda CR-V з ростом продажів на 14,4% піднявся з 5-го рядка на 4-ю, хетчбек Honda Civic, який показав динаміку в 30,6%, - з 16-ї на 5-ю. Ще сильніше додав оновлений Volkswagen Tiguan - на 44,7%. За рахунок цього він перемістився з 22-го місця на 9-е.

Повністю топ-20 має такий вигляд:

Toyota Corolla,
Ford F-Series,
Volkswagen Golf,
Honda CR-V,
Honda Civic,
Toyota RAV4,
Ford Focus,
Volkswagen Polo,
Volkswagen Tiguan,
Toyota Hilux,
Hyundai Elantra,
Wuling Hongguang,
Volkswagen Lavida,
Toyota Camry,
Chevrolet Silverado,
Ram pick-up,
Volkswagen Jetta,
Nissan Qashqai,
Ford Fiesta,
Hyundai Tucson.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...