Торгу бути: Як за рахунок біженців Україна може виграти війну, - блогер

Якщо сирійським біженцям видати зброю та пояснити, де знаходяться росіяни, то проблема буде вирішена досить швидко.

Сирійські біженці. Фото: ednist.info.

"Тут багато хто переймається за 250 біженців, які Україна зголосилася розмістити під Києвом. Якби була б моя воля я б розмістив 2-3 млн біженців з Сирії. Але не під Києвом, а вздовж усього кордону з х**лостаном, особливо в Луганській, Донецькій областях та в Криму. Як це зробити?", - написав Дмитро Костюшев на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

1. Висунути ЄС умови безвізового режиму + погашення всіх боргів які гарантовані державою, плюс постачання в Україну сучасного озброєння (1000-2000 протитанкових комплексів + 10 - 20 тисяч зарядів до них), безпілотні розвідники + винищувачі + 200 тисяч броніків, 5 тисяч нормальних снайперських гвинтівок (з дальністю 2 км) + 10 тисяч тепловізорів. Натомість Україна гарантує прийняття до 5 млн біженців з Сирії.

2. Зрозуміло, що ЄС буде торгуватися. Долучити аргумент газової труби (поки ще цим можна гратися).

3. Отримавши все, зустрічати біженців, так як більшість з них (80-90%) хлопців призовного віку - видавати їм зброю, показувати в напрямку окупованих територій і казати - жити будете там. І, доречі, там виблядки, які знищили ваших рідних і вашу країну. В свою чергу допомогти їм зброєю. Звичайно в ЗСУ не приймати.

А далі просто дипломатична гра. ЗСУ на позиціях. Всі як один. Зброя відведена. А то взагалі не знаємо хто. Може агенти х**ла (Путіна - ред.)один одного мочать. Наступний крок: зброю, звичайно, наші механізатори, та селяни знайшли по амбарах, саме ж х**ло казало, що Точку-У можна придбати у будь-якому воєнторзі.

Ну і після зачищення (так, там треба саме зачищення, щоб жодна падлюка не вціліла на окупованих територіях), поселити там сирійців. Чому їх? Вони не знають х**лостанівської говірки. І у них є свої окремі рахунки з х**лостанівськими уй*бками. Тому жодних днр/лнр, контрабанди там не буде в найближчі років 100.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...